Bouwsector en voedingsmiddelen industrie

Aantrekkelijk productenpakket

Voor de bouwsector en voedingsmiddelen industrie heeft Polylink een breed en aantrekkelijk productenpakket. Big bags uiteraard, maar ook folie en afvalzakken.

Focus op milieu

Ook met de verpakking van voedingsmiddelen hebben wij steeds de focus op het milieu. Polylink wil meehelpen aan een verbetering van het milieu en wil binnen de bouwsector ook het gebruik van regeneraat LDPE stimuleren. Wij hebben inmiddels ervaring met biomateriaalzakken van zetmeel, die volledig afbreekbaar zijn. De ontwikkeling van afbreekbare zakken met een gecontroleerde tijdvertraging is op dit moment in een onderzoeksfase. Dit is de perfecte oplossing voor de nadelen die er nog zijn.

Bouwsector

Bouwmateriaal als grind, grond en zand worden veelvuldig verpakt in Big Bags. Bouwmarkten, zandwinningsbedrijven en bouwmaterialen-leveranciers zijn grootverbruikers van onze Big Bags met voorbedrukte logo’s. Onbedrukte Big Bags zijn standaard in grote hoeveelheden op voorraad. Ons doordachte hijssysteem maakt het werken met Bigbags van Polylink eenvoudig en veilig.
De hijslusconstructie waarbij geen paletten hoeven te worden gebruikt onder de big bag is door Polylink bedacht.